Skip to content Skip to footer

Wat is de cryptocurrency MANA van Decentraland (MANA)?

Cryptocurrencies hebben layers. Diensten, producten en zelfs jonge juridische systemen kunnen op en binnen blockchains worden gebouwd. Een groot aantal soorten cryptocurrency is bijvoorbeeld gebouwd op Ethereum en zijn blockchain, inclusief dingen die diensten, producten en juridische systemen combineren – in feite is het een hele virtuele wereld.

MANA coin price prediction - Penetration Testing Tools, ML and Linux  Tutorials

Dat is het idee achter LAND, een non-fungible token (NFT) dat ten grondslag ligt aan het “land” in Decentraland, een op cryptocurrency gebaseerde virtuele spelwereld. Om LAND te krijgen, heb je MANA nodig, de cryptocurrency van Decentraland – eigenlijk de valuta van het rijk. Alleen dit veld wordt gerund door… nou ja, niet één persoon. Het is tenslotte Decentraland, niet Centraland.

Wat is Decentraland (MANA)?

MANA is de munteenheid die in Decentraland wordt gebruikt. Decentraland bestaat uit LAND’s, de onvervangbare digitale percelen van virtuele ruimte (of land) waaruit het spel bestaat. De ontwikkelaars van Decentraland creëren een vaste hoeveelheid land en stimuleren gebruikers om te ‘ontwikkelen’ wat ze bezitten, en creëren zo een markt voor MANA, de valuta die wordt gebruikt voor handel. En aangezien LAND een type NFT is, kan geen enkel stuk land worden gekopieerd of gerepliceerd. LAND stond in december 2017 voor het eerst te koop en sinds januari is de grond in bezit van “deelnemers” in Decentraland. LAND is niet het enige bezit dat beschikbaar is in het Decentraland-universum – mensen kunnen MANA ook gebruiken om virtuele goederen te kopen op de Decentraland-marktplaats. Denk aan ‘wearables’, zoals virtuele kleding, en namen die uniek zijn in Decentraland.

De prijs van de Decentraland crypto coin MANA

Zoals veel cryptocurrencies, is de waarde van MANA erg volatiel en kan de prijs ervan in de loop van de tijd aanzienlijk veranderen. Anticiperen op en reageren op snelle en extreme prijsveranderingen is een van de fundamenten van beleggen in cryptocurrencies. Volgens CoinMarketCap is MANA de 31e meest waardevolle cryptocurrency met een “marktkapitalisatie” of totale waarde van iets minder dan $ 4,5 miljard.

Decentraland metaverse

De Geschiedenis van Decentraland

Het witboek van Decentraland – het officiële oprichtingsdocument van de cryptocurrency waarin het doel en de technische specificaties worden uitgelegd – werd begin 2017 vrijgegeven, enkele maanden vóór het virtuele universum en zijn MANA-cryptocurrency. Het belangrijkste idee achter Decentraland is dat door de opkomst van mobiele telefoons en computers, veel mensen toch al in een soort van ‘virtuele wereld’ zijn. Decentraland positioneert zichzelf als een 3D in plaats van een 2D-interface.

Hoe werkt de MANA Coin van decentraland?

MANA-token als token op de Ethereum-blockchain. Dit betekent dat de Decentraland-token MANA Ethereum en zijn token Ether moet kopen en omwisselen. Om dit te doen, is de eerste stap om uw crypto-portemonnee met ether te verbinden met een gedecentraliseerde marktplaats. Nadat je Ether hebt ingewisseld voor MANA, kun je MANA gebruiken om items te kopen binnen Decentraland, inclusief land.

Waar kan je MANA kopen om in decentraland te gebruiken?

Er zijn een paar verschillende manieren om MANA te kopen – die beide bekend zullen zijn bij iedereen die heeft overwogen te investeren in andere soorten cryptocurrencies. Op een exchange kunt u uw fiatvaluta, zoals Amerikaanse dollars, inruilen voor een cryptomunt, die vervolgens wordt opgeslagen in een cryptowallet. De volgende beurzen bieden MANA aan: Coinbase, Gemini, Binance, Kraken en Gate.io

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now