Skip to content Skip to footer

Is grond kopen in Decentraland een goede investering?

Het daadwerkelijk kopen van grond in Decentraland is voor veel investeerders een grote stap. Dit is een uitstekende manier om uw financiën te verhogen. Elk stuk onroerend goed is een non-fungible token (NFT, ERC 721), wat betekent dat het uniek is en niet kan worden gemanipuleerd of nagemaakt zoals echt land. Decentraland biedt ook de mogelijkheid om grond te verpanden.

grond kopen in metaverse decentraland

Iedereen kan op elk moment peer-to-peer land kopen, verkopen of leasen op de Decentraland Global Official Marketplace of via Opensea. Aangezien alle activiteiten worden behandeld als een echt aankoopbewijs op het Ethereum-platform, ben je officieel en definitief eigenaar van dat land wanneer je dat landtoken bezit. Als u ervoor kiest om te investeren en te bouwen in Decentraland, dan dient u bekend te zijn met de volgende informatie.

Kort eerst iets over Decentraland:

De Ethereum-blockchain drijft het virtuele wereldraamwerk Decentraland aan. Informatie en software kunnen door consumenten worden gecreëerd, ervaren en te gelde worden gemaakt. De gemeenschap is voor altijd eigenaar van het land in Decentraland, waardoor ze volledige controle hebben over hun ontwerpen. Op blockchain gebaseerde kadasters stellen gebruikers in staat eigenaar te worden van digitaal land. Eigenaren kunnen bepalen welke materialen op hun percelen worden gepubliceerd, wat wordt weergegeven door een reeks Cartesiaanse coördinaten (x,y). Informatie kan variëren van statische 3D-scènes tot interactieve systemen zoals games

Is grond kopen in decentraland een goede investering?

Offline woningen huren is duur en Decentraland biedt een voordeligere oplossing dan het bezitten ervan. Beleggers in het platform kunnen het volgende doen:

 1. onroerend goed kopen
 2. ontwerp landschap
 3. opslaan
 4. Een bedrijf starten
 5. speel wereldspel
 6. socializen en chatten

Wat kun je kopen in Decentraland?

De Decentraland Marketplace is de one-stop-shop voor het verhandelen en beheren van alle on-chain-investeringen van Decentraland.

Wat kun je kopen in Decentraland?
Afbeelding van de Decentraland marketplace
 1. Je kunt land en eigendommen, maar ook wearables en unieke namen op de wereldmarkt verkopen. Stel uw eigen MANA-prijzen en deadlines voor voorstellen in.
 2. Koop kavels en eigendommen, wearables en unieke namen om te verkopen.
 3. Draag uw eigendom en perceel over aan een andere consument.
 4. Gebruik de kaart om de wereld te zien, te zien wie wat bezit, hoeveel wearables beschikbaar zijn en welke namen zijn geregistreerd.
 5. Geef uw kavel- en landgoednaam en openbare beschrijving op.
 6. Sta anderen toe de kavel te betreden, zelfs als u de eigenaar bent.

Hoe kopen we grond in Decentraland?

Iedereen kan op elk moment land kopen, verkopen of leasen op de officiële marktplaats van Decentraland of peer-to-peer via Opensea. Decentraland biedt ook de mogelijkheid om een ​​hypotheek op de grond te krijgen.

Hoe kopen we grond in Decentraland?

Volg gewoon de onderstaande stappen:

Metaverse decentraland account aanmaken

Registreer u bij het handelsplatform. Het wordt aanbevolen om Metamask te gebruiken om land te kopen en verkopen. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Volgens de Know Your Customer (KYC)-regelgeving bent u verplicht om persoonlijke informatie te verstrekken.

Buying land in Decentraland
Metaverse decentraland account aanmaken

Bekijk de Decentraland Atlas-overview

Buying Land in Decentraland

Deze weergave biedt een luchtfoto van elk met kleur gecodeerd pand/perceel, landgoed, straat, wijk en plein op de Decentraland Marketplace. U kunt de kaart verplaatsen door te klikken en te slepen, in of uit te zoomen of over de velden te zweven om de x-, y-coördinaten en houders te zien. Elke batch producten die op de wereldmarkt beschikbaar is, wordt geschetst. Klik op een veld om de status van de eigenaar, de coördinaten en het openbare adres te zien (als het een eigenaar heeft). Vanuit dit scherm kunt u ook kopen of bieden.


Wat is Onroerend goed in Decentraland?

Net als land is onroerend goed een onvervangbaar digitaal bezit. Een landhuis is een combinatie van twee of meer landerijen die dicht bij elkaar liggen. De kavels moeten aan elkaar grenzen en mogen niet worden gescheiden door wegen, pleinen of andere kavels. U kunt uw grote landgoed efficiënt beheren door te proberen de percelen te verbinden tot landgoederen. Landgoederen zijn vooral handig voor het creëren van grote stukken land die meerdere percelen beslaan.

Wat is onroerend goed in Decentraland?

Elk stuk land in Decentraland is een non-fungible token (NFT, ERC 721), wat ook betekent dat het uniek is en niet kan worden verhard of herbouwd zoals echt land. Laten we eens kijken naar de goedkoopste grond in Decentraland.

Wat is de Goedkoopste grond in Decentraland?

De goedkoopste grond in Decentraland kost 3487 MANA. Kijk op de markt: Ga naar het tabblad Ontdekken om alle items te zien die te koop zijn. Selecteer een categorie om alleen specifieke soorten items te bekijken. Sorteer ze op verschillende criteria, zoals dichtstbijzijnde, goedkoopste, enz. Sluit te koop om items te bekijken die niet te koop zijn.

Wat is de goedkoopste grond in Decentraland?


Sorteer items op titel om iets speciaals te ontdekken. MANA-tokens kopen Nadat je je tokens hebt bewaard, kun je nu MANA-tokens kopen. dit is heel eenvoudig. Eenmaal geregistreerd in een bestaand account, klikt u op de link “Exchange” of “Market”. Zoek vervolgens naar het valutapaar waarin u geïnteresseerd bent, inclusief ETH/MANA of BTC/MANA. U ziet hieronder een “Koop”-klik waar u het bedrag kunt invoeren dat u wilt uitgeven, of zelfs het bedrag aan MANA dat u wilt kopen. Vul het formulier in en koop je MANA-tokens.

Hoe koop je artikelen in Decentraland?

Om land, estates, wearables of unieke producten te kopen in Decentraland blader je allereerst door de lijst om iets te vinden dat u echt wilt kopen en klik erop om de details te zien. Vervolgens klik je kopen op de productdetailpagina. Verifieer deze betaling in uw Ethereum-wallet en wacht tot het systeem deze verifieert.

Bieden op een project: Zelfs als het product niet te koop is, kunnen gebruikers er nog steeds op bieden en het tegen een bepaalde prijs aanbieden. De andere stappen van het proces zijn dezelfde als die voor het kopen van een product. Selecteer Mijn voorstellen in de navigatiebalk bovenaan om een ​​lijst te zien van uw toegankelijke en hangende voorstellen. U kunt op dit scherm ook uw biedingswaarde instellen door op de knop “Update” te drukken. Dit scherm toont ook de biedingen van andere gebruikers voor producten die u bezit. Verkoop van onroerend goed of perceel grond Volg deze stappen om op een van uw items te bieden: Ga naar Mijn eigendommen en navigeer naar de detailpagina van het eigendom. Druk op de detailpagina op VERKOPEN. Stel een prijs en vervaldatum in voor je advertentie en klik vervolgens op Advertenties te koop. Schrijf vervolgens ter verificatie de prijs op die u wilt verkopen. Verifieer deze betaling in uw Ethereum-client en wacht tot het systeem deze verifieert. U kunt de prijs van een bestaande verkoop controleren zonder deze te annuleren en opnieuw te maken. Klik gewoon op de knop Prijs bijwerken op de pagina met eigendoms- of eigendomsdetails. Land van overdracht: Volg deze stappen om een ​​stuk grond of landgoed over te dragen aan een andere klant:

Ga naar Mijn eigendommen en navigeer naar de detailpagina van het eigendom of landgoed dat u wilt overdragen en klik vervolgens op Overdragen. Voer het openbare adres van de Ethereum-portemonnee van de gebruiker in. Klik op de knop Verzenden. Verifieer deze overboeking in uw Ethereum-client en wacht tot het systeem het verifieert. Decentraland Land Prijsgeschiedenis Er zijn in totaal 90.601 stukken grond, waaronder 43.689 privépercelen, 33.886 woonkavels, 9.438 straten en 3.588 pleinen. 16m x 16m vierkante ruimte per kavel, voorheen 10m x 10m Hoogste landverkoop ooit is 2.000.000 MANA De gemiddelde grondprijs is gestegen van minder dan $500 tot meer dan $3.000 Onderstaande grafiek geeft de totale omzet van het afgelopen jaar weer: Is het de moeite waard om grond in Decentraland te kopen? De toekomst van Decentraland hangt af van de aanmelding en het gebruik van het platform. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot deze cryptocurrency uit pure interesse in cijfers, of de hoop dat het een echte digitale valuta zoals Bitcoin zal worden. Een van de belangrijkste voordelen van Decentraland is dat het gebruikers volledige eigendomstoegang biedt. Deze functie onderscheidt het van andere virtual reality-systemen. De winst die wordt gegenereerd en wie het land gebruikt, blijft in handen van de eigenaren van deze digitale wereld. Dit verschilt van andere systemen doordat ze deelnemen. Aangezien het systeem gedecentraliseerd is, is er eigenlijk geen gecentraliseerde autoriteit om het uit te voeren. Daarom is het kopen van virtueel land in de Decentraland Metaverse een enorme langetermijninvestering. Zijn er financiële risico’s verbonden aan het kopen en verkopen van grond op Decentraland? Valutarisico bestaat. Dus wees voorzichtig. Op de lange termijn kunnen grondwaarden dalen. Het is relatief nieuw en nog niet algemeen aanvaard. Desalniettemin is het, gezien deze patronen, hoogst onwaarschijnlijk dat we een significante daling van de grondprijzen zullen zien. Dus als dat zo is, zou het nu een goed moment zijn om te kopen. Zelf ben ik erg optimistisch over Decentraland. Het wordt spannend om te zien wat de toekomst ons brengt. FAQ: Grond kopen in Decentraland Wat is MANA precies? MANA is de ERC20 fungibele cryptocurrency-token van Decentraland. MANA is de intra-dollarvaluta van Decentraland. Grond wordt gekocht en verkocht onder MA​​NA Heb ik een portemonnee nodig om mee te doen aan Decentraland? Als je je echt volledig wilt onderdompelen in de Decentraland-ervaring, raden we aan om een ​​digitale portemonnee aan te schaffen. Een digitale portemonnee fungeert als uw privé-account, waarin al uw digitale goederen (zoals naam, verzamelobjecten en LAND) worden opgeslagen, evenals uw spelvoortgang.

Staat MANA me toe om andere items dan LAND te kopen? Ja, naast het verbranden van MANA in ruil voor LAND, kunnen gebruikers MANA ook ruilen met andere gebruikers in ruil voor producten of diensten die in Decentraland worden gehost. Hoe groot is de landkaart? De grootte van het perceel is 16m x 16m (52ft x 52ft). Hoe koop ik grond of onroerend goed in Decentraland? Op Wereldmarkt Decentraland kunt u alle beschikbare gronden of landgoederen bekijken. Hoe krijg ik gratis grond in Decentraland? In Decentraland kun je geen gratis land krijgen. De grondprijs in Decentraland is meer dan $ 10.000

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium loremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem aspernatur aut odit aut fugit, sed quia.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore.

Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Mark Twen by Unsplash

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Robert Smith

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium loremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Middle Post Heading

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Small Post Heading

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui.

2 Comments

 • Peter Parker
  Posted 3 februari 2020 at 14:57

  It might be difficult to start all over especially after a personal drama

  • Henry Sanders
   Posted 3 februari 2020 at 15:17

   True, but we can find help among people who have dealt with these issues

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now