Skip to content Skip to footer

Samenwerking tussen Kun Aguero en de Sandbox Metaverse

De Argentijnse voetballegende Sergio Kun Aguero werkt samen met The Sandbox, een op Ethereum gebaseerd virtueel wereldspelplatform, om een ​​ongelooflijke reeks spelervaringen met voetbalthema te lanceren in een virtuele wereld.

In een blogpost op 6 oktober bevestigde The Sandbox een succesvolle samenwerking met Sergio Agüero, een voormalig profvoetballer die sinds 2011 een spits is voor Manchester City, om een ​​virtuele game met voetbalthema te lanceren.

Gedurende een decennium bij Manchester City Football Club wordt Quin Aguero beschouwd als een van de beste spitsen van zijn generatie en een van de grootste in de geschiedenis van de Premier League.

Sergio Agüero sluit zich aan bij Metaverse

Volgens de nieuwe samenwerking hoopt de topvoetballer een virtueel blockchain-gamingplatform “Kuniverse” te lanceren binnen het hoogontwikkelde web3-ecosysteem van The Sandbox.

Sandbox Sergio Aguero

Kuniverse stelt crypto-enthousiastelingen en voetbalfans in staat deel te nemen aan een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder voetbal, dansen en algemene vreugde. Al deze virtuele activiteiten vinden plaats op een virtuele speeltuin in voetbalveldstijl.

De voetballegende zal schitteren in zijn weelderige virtuele omgevingen, zoals het persoonlijk bezoeken van prachtige locaties om gamers te begroeten. Daarnaast zal Agüero deelnemen aan directe uitdagingen en de resultaten streamen naar zijn populaire Twitch-kanaal.

Sergio Kun Agüero lanceert nieuwe NFT

De voormalige spits van Manchester City kondigde ook plannen aan om een ​​nieuwe reeks niet-fungible tokens (NFT’s) te lanceren. Het NFT-project omvat een beperkte oplage van 9.320 Kun Aguero-avatars, die elk in de eerste week van november worden uitgebracht.

De NFT-collectie van Kun Aguero omvat NFT’s zoals Football Kuns, E-Kuns, Future Kuns, Robot Kuns en Special Kuns. Deze NFT-collecties geven gebruikers toegang tot exclusieve esports-toernooien, muziekevenementen en meer.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now