Skip to content Skip to footer

The Sandbox samenwerking met legendarische skateboarder Tony Hawk

De legendarische skateboarder kondigde deze week plannen aan om samen te werken met The Sandbox, een online game waar spelers cryptocurrency kunnen uitgeven om virtueel land te kopen. De samenwerking omvat een verzameling digitale avatars die spelers op het platform kunnen kopen, evenals toegang tot een virtueel skatepark waar ze met andere spelers kunnen communiceren.

the sandbox tony hawk samenwerking

Tony Hawk betreedt NFT-wereld met ‘grootste skatepark in de virtuele wereld’ Na het veroveren van de X Games en videogames, richtte Tony Hawk zijn zinnen op zijn volgende grens: de metaverse. De legendarische skateboarder kondigde deze week plannen aan om samen te werken met The Sandbox – een online game gebouwd op de etherische blockchain waar spelers cryptocurrency kunnen gebruiken om virtueel land te kopen – om “alles” te bouwen. Het grootste virtuele skatepark”, aldus het bedrijf. op woensdag.

tony hawk the sandbox metaverse

De samenwerking, ook met NFL-ster Tom Brady’s op sport gerichte NFT-platform Autograph, omvat een reeks digitale avatars die spelers op het platform kunnen kopen, evenals toegang tot een virtueel skatepark waar ze kunnen communiceren met andere spelers. vleet. “Ik ben mijn hele leven al fan van nieuwe technologieën – van vroege videogames en CGI-compatibele thuiscomputers – dus ik ben gefascineerd door de metaverse en enthousiast om onze cultuur in het virtuele landschap van de sandbox te brengen,” zei Hawke in een verklaring, persbericht. 

Dit is niet de eerste keer dat de 54-jarige skateboarder zich in een relatief bloeiende industrie waagt. In 1999 bracht hij de eerste aflevering uit van de populaire videogameserie “Tony Hawk Pro Skater”, die een reeks vervolgen voortbracht, waarvan de meest recente in de eerste 10 dagen een miljoen exemplaren verkocht. Een van de NFT’s die je in de game kunt kopen, is een digitale replica van Skate Hawk, het skateboard dat hij gebruikte toen hij de eerste persoon werd die 900 (een moeilijke skate-truc) landde op de X Games in 1999. De aankondiging van Hawk komt op het moment dat de wereld van cryptocurrencies en NFT’s steeds meer onder de loep wordt genomen, aangezien de waarde van cryptocurrencies vanaf het hoogste niveau keldert en zich midden in een zogenaamde crypto-winter bevindt. Vorige maand nog zei miljardair Bill Gates dat cryptocurrencies en NFT’s “100% gebaseerd zijn op de Big Fools Theory” dat het overwaarderen van de waarde van een actief volledig afhangt van één persoon die anderen beter maakt.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now