Skip to content Skip to footer

Manchester City eerste voetbalclub die op Roblox metaverse lanceert

Manchester City is het eerste Premier League-team dat een officiële clubervaring lanceert op het populaire online platform Roblox. Fans kunnen 48 uur lang interactie hebben met de Premier League-trofee, foto’s maken met de trofee, unieke items verzamelen en andere fans ontmoeten in de digitale wereld. Het Manchester City 2022/23 thuisshirt wordt voor een beperkte tijd gratis ontgrendeld.
 
roblox metaverse manchester city

Roblox Manchester City-thuisshirt

Een andere primeur voor de club en de Premier League-trofee is morgen met de eerste virtuele stop van de Manchester City Trophy Tour die plaatsvindt in Roblox’s Blue Moon-ervaring. 48 uur lang kunnen Manchester City-fans de Premier League-trofee in de digitale wereld gebruiken, foto’s maken met de trofee, unieke items verzamelen en andere fans ontmoeten. En daar stopt het niet – om de lancering te vieren, wordt het Manchester City-thuisshirt voor 2022/23 voor een beperkte tijd gratis ontgrendeld! 

Manchester City zal ook te zien zijn in de populaire Goal Kick Simulator-ervaring op het Roblox-platform, waar fans limited-edition items van hun avatars kunnen krijgen! Nuria Tarre, Chief Marketing en Fan Experience Officer, CFG zei: “Manchester City blijft de nieuwste technologie gebruiken om de ervaring van onze fans over de hele wereld te verbeteren – zowel in de fysieke als digitale wereld, en nieuwe en opwindende manieren te verkennen om onze fanbase te betrekken en te entertainen. “Dit is weer een primeur voor de club. Deze samenwerking is ontworpen om de volgende generatie fans te inspireren en we kijken ernaar uit om deze innovatieve nieuwe ervaring op Roblox te leveren en de Premier League-trofee naar de virtuele wereld te brengen.” Roblox biedt Manchester City een geweldige kans om fans dichter bij de club te brengen dan ooit tevoren, met veel opwindende upgrades, updates en evenementen in de komende maanden. 

Roblox is een gratis online platform

De Blue Moon-ervaring op Roblox kan hier worden bekeken. Roblox is een gratis online platform waar miljoenen mensen over de hele wereld elke dag spelen, leren, communiceren en vriendschappen uitbreiden terwijl ze miljoenen door gebruikers gegenereerde digitale ervaringen verkennen. Roblox past strikte veiligheidsmaatregelen toe, waaronder veiligheidscontroles op elk beeld-, video- en audiobestand dat naar het platform wordt geüpload, evenals chatfilters om ongepaste chats te blokkeren, naast een reeks accountlimietinstellingen die ouders kunnen gebruiken om te beperken wie het kind is waarmee ze kunnen communiceren en welke ervaringen ze kunnen opdoen. 

Man city fan? kijk nu op de website van roblox

Ben je geintresseerd? Voor meer informatie neem hier een kijkje op de Roblox website.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now