Skip to content Skip to footer

Handleiding voor Sandbox (SAND)

Sandbox

Met de introductie van gecodeerde games, Metaverse en NFT’s, zijn projecten zoals Sandbox na jaren van ontwikkeling in beeld gekomen. Van ideeën om inkomsten te genereren tot gloednieuwe multiversums, hier is onze complete gids voor sandbox-games.

Wat is Sandbox?

Als onderdeel van de recente explosie in crypto-gaming, combineert het Sandbox-project gaming met gedecentraliseerde financiën, blockchain-technologie en Metaverse op basis van een op blockchain gebaseerde virtuele wereld die draait op de Ethereum-blockchain.

In een sandbox-game kopen, verkopen en verhandelen spelers digitale activa zoals land, decoraties, personageaanpassing en meer via hun marktplaats. Elk actief dat op de markt wordt gekocht, verkocht of verhandeld, heeft zijn eigen NFT (Non-Fungible Token) opgeslagen op de blockchain met zijn eigen unieke identificatiecode. Het hebben van elk activum als zijn eigen NFT betekent dat gebruikers nog steeds hun activa zullen bezitten als het SAND wordt afgesloten. Je kunt hier alle items bekijken die te koop zijn.

De Sandbox is zijn eigen metaverse en brengt NFT’s van gebruikers tot leven, perfect weergegeven in hun trailers. De Sandbox Virtual World is de eigen virtuele wereld van het project, bestaande uit 166.464 landen die u kunt bezitten en bevolken met activa en UGC (User Generated Content)

Wat is digitaal land?

Digitale landen vormen het hart van het sandbox-ecosysteem, waarbij elk van de 166.464 landen 96 vierkante voet in-game land beslaat.

Elk stuk land is zijn eigen NFT (ERC-721 Token).

Landgoederen zijn meerdere stukken land die aan elkaar zijn gekoppeld en worden gebruikt in een virtuele sandbox-wereld voor het werk van een team van makers. Als de woning eigendom is van meer dan één persoon, kan de woning worden aangemaakt in DISTRICT.

Sandbox ESTATES

Itemomvang in de sandbox, bereikt 576 landen

Landeigenaren in de Sandbox kunnen hun ervaring inzetten, hun tokens inzetten en pronken met hun geweldige kunst. De game-ontwikkelaars raden aan om je LAND dicht bij een groot landgoed te plaatsen om de aandacht die je aan je LAND krijgt te maximaliseren. Landeigenaren hebben ook de mogelijkheid om hun land te verhuren aan andere makers, waar ze hun unieke ervaring kunnen benutten.

premium lands

Een LAND dichtbij een sociale hub of spawnpunt in een virtuele wereld wordt als premium beschouwd omdat het meer spelersverkeer zal ervaren dan een normaal LAND.

Meer verkeer betekent meer potentieel rendement van staking, pay-to-play en zelfs advertenties. Prime land is veel duurder.

Verschillende tokens binnen het ecosysteem

Metaverse-spellen zoals Sandbox hebben hun eigen tokens, zoals SAND, enz. Om transacties en activiteiten binnen het ecosysteem te vergemakkelijken. Er zijn vier verschillende soorten tokens die in het spel worden gebruikt.

*GEM en CATALYST worden in VoxEditor gebruikt om activa te bouwen.

– Zand (ERC-20 fiche)

De SAND-token is de utility-token van het spel en wordt gebruikt voor belangrijke functies in het spel, zoals het verwerven van activa en LAND, en het verhandelen van SAND als een unieke NFT op de markt.

SAND is ook een vereiste om deel te nemen aan het governance-protocol.

– Spellen (ERC-1155 tokens)

Elke GAME-token vertegenwoordigt een unieke ervaring die een gebruiker in Game Maker creëert.

GAME-tokens gecombineerd met LAND-tokens zorgen voor een ervaring.

– Land (ERC-721 token)

Elk LAND-token in het sandbox-spel vertegenwoordigt een unieke NFT die een van de 166.464 landen in de metaverse vertegenwoordigt.

– Activa (ERC-1155-tokens)

Asset-tokens zijn ook unieke NFT’s die door onafhankelijke gebruikers in VoxEdit zijn gemaakt. Elk actief kan worden verkocht, verhandeld of gekocht op de markt, van dieren tot woondecoraties. Activa zijn de essentie van het leven in sandbox-games.

Er zijn vier verschillende activatypes: entiteit, apparaat, draagbaar en kunst, elk met hun eigen unieke NFT.

Drie verschillende sandbox-producten

De Sandbox-metaverse wordt mogelijk gemaakt door drie hoofdproducten die helpen bij het maken, bewerken en verkopen van UGC en uw favoriete NFT’s.

  1. Spelmaker

Game Maker brengt Sandboxes tot leven. Gebruikers zonder eerdere codeerervaring kunnen Game Maker openen en 3D-games maken voor hun vrienden en de hele Sandbox-community. De software maakt gebruik van echte activa in een sandbox, waardoor snelle toevoegingen aan het multiversum mogelijk zijn.

Nadat een ervaring of game is gemaakt, moet de gebruiker toegang krijgen tot het LAND in de sandbox-game om deze volledig functioneel te maken.

  1. Markt

De Marketplace is het commerciële centrum van de Sandbox waar spelers activa kunnen kopen en verkopen voor gebruik in de Metaverse. Spelers kunnen hun land te koop of te huur aanbieden. Alle transacties worden uitgevoerd via de utility-token SAND.

Gebruikers kunnen de +-functie gebruiken om activa in Game Maker te bekijken voordat ze ze kopen, handig voor wearables en decoraties.

Hier zien we een stuk land vertegenwoordigd door een kleine oranje tegel die wordt verkocht voor ETH 2,74, wat ongeveer $ 8.000 is tegen de huidige marktwaarde. Het grootste deel van het land wordt verkocht via OpenSea, waar NFT’s zoals LAND worden opgeslagen in de portemonnee van de gebruiker.

Het omliggende LAND en LANDGOED kan worden gezien rond het land dat te koop wordt aangeboden om te bepalen of het land zich in de buurt van een hub of een groot landgoed bevindt, zoals RSS3 in dit voorbeeld.

Er is een extra vergoeding van 5% op alle markttransacties om nieuwe makers te financieren die nieuwe NFT’s maken.

  1. VoxEdit

Gebruikers gebruiken VoxEdit om voxel-assets te maken, die vervolgens worden geconverteerd naar NFT’s en geüpload naar de marktplaats. Middelen die met VoxEdit zijn gemaakt, variëren van ervaringen tot verzamelobjecten.

Het ontwerpen van middelen met VoxEdit zorgt voor een snelle integratie van middelen in het hoofdspel om personages, NPC’s en zelfs vijandelijke vijanden aan te passen. VoxEdit vereist ook geen codeerervaring om prachtige digitale activa te maken om op zijn marktplaats te verkopen.

Edelstenen en katalysatoren

GEM en CATALYST werken met assets om specifieke attributen en schaarste te bepalen.

edelsteen

Bij gebruik werken GEM’s samen met ASSET’s om ze unieke attributen te geven, tot vier edelstenen, wat 25 attribuutpunten per GEM oplevert (maximaal 100). Activa met betere en meer eigenschappen bieden meer waarde in een sandbox-game en kunnen worden beschouwd om je activa te verhogen, net zoals je zou doen in een MMORPG.

GEM wordt verworven via de markt of door SAND op LAND uit te zetten.

katalysator

CATALYST verwerkt ook assets en bepaalt hun schaarste en niveau. Deze niveaus zijn Common, Rare, Epic en Legendary. Voor elk niveau moet een extra katalysator worden toegevoegd.

speel Sandbox

Ga naar de officiële website om te beginnen met het spelen van sandbox-spellen. Om je aan te melden voor een sandbox-account, is een cryptocurrency-portemonnee vereist, omdat alle transacties in het spel in cryptocurrency zijn en niet in fiat.

De ontwikkelaars raden aan om een ​​van de volgende wallets te kiezen:

  1. MetaMask
  2. Bitski
  3. Venly
account aanmaken Sandbox

Verbind uw portemonnee naar keuze met het scherm voor het maken van een account. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je meteen gaan spelen, rechtstreeks op internet. Je kunt ook hun macOS- of Windows-gameclient downloaden voor een betere game-ervaring.

Sandbox speel nu

Verdien in de Sandbox

Het lijdt geen twijfel dat veel gebruikers massaal naar cryptocurrency-spellen komen voor de kans om extra geld te verdienen, en je kunt het ze niet kwalijk nemen. Veel early adopters hebben een enorm rendement kunnen behalen door LAND te verkopen of door simpelweg digitale activa te creëren met VoxEdit. Laten we enkele manieren bespreken waarop spelers geld kunnen verdienen met sandbox-spellen.

– Digitale activa maken

Ten eerste zorgt de Game Maker-app van Sandbox ervoor dat premium games op eigen of gehuurde LAND’s kunnen worden uitgevoerd. Extra digitale middelen die kunnen worden gekocht of gemaakt via VoxEdit kunnen worden toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren. Uiteindelijk kunnen gebruikers, eenmaal geïmplementeerd, betalen om uw game of ervaring te spelen.

Ten tweede kunnen activa worden gemaakt via het VoxEdit-programma om geld te verdienen met uw creativiteit en kunnen ze op de sandbox-marktplaats worden verkocht als NFT’s.

– Huur uw land

Als je het geluk hebt om digitaal land in de Sandbox Metaverse te bezitten, kun je het verhuren aan makers die willen profiteren van hun ervaringen of games. Afhankelijk van de locatie en verkeersomstandigheden in uw land, is dit een geweldige kans om passief inkomen te verdienen zonder het land te verkopen.

– sluiting

Sandbox heeft onlangs een nieuw stakingsprotocol uitgebracht waarmee SAND-eigenaren hun SAND’s onmiddellijk kunnen inzetten op het Polygon-netwerk met behulp van transacties zonder kosten. Beloningen worden wekelijks uitbetaald en zijn een geweldige manier om passief inkomen te verdienen via SAND zonder de digitale activa in het spel te bezitten.

Bekijk hier hun recente artikel om te leren hoe je veilig SAND kunt inzetten bij Polygon.

Partners met Sandbox

Grote beroemdheden zoals Snoop Dogg zijn de sandbox-metaverse binnengegaan met 10.000 unieke speelbare Snoop Dogg-personages. Alle 10.000 honden waren snel uitverkocht en worden nu verhandeld op OpenSea, wat de toevoeging van beroemdheden en een groot spelersbestand laat zien dat actief op zoek is naar nieuwe kansen, wat aantoont dat het spel in staat is om de belangstelling van beroemdheden aan te trekken, vast te leggen en geweldige partnerschappen op te bouwen.

Veel andere merken en partners hebben hun weg gevonden naar Metaverse, niet alleen Adidas, The Walking Dead en Atari. Grote partnerschappen die exclusieve toegang bieden tot unieke ervaringen, zoals het Snoop Dogg-liveconcert in de Snoopverse, moedigen spelers ook aan om nieuwe en aankomende releases te kopen.

Snoop Dogg Sandbox

Zal Metaverse blijven stijgen?

Zowel Cryptogaming als Metaverse zijn de laatste tijd explosief gestegen in populariteit en investeringen, waarbij het Sandbox-hulpprogrammatoken meer dan 10x steeg van $ 0,60 naar meer dan $ 6 tegen het einde van 2021. De historische stijging komt van een combinatie van factoren waarbij andere Metaverse- en crypto-gamingprojecten betrokken zijn die vergelijkbare winsten hebben behaald, waardoor Sandbox in de top 50 van cryptocurrencies per marktkapitalisatie terechtkomt.

 

Momenteel bevinden de meeste Metaverse-tokens zich in een neerwaartse trend in termen van spelersbasis en prijsactie, maar dit kan gewoon een geval zijn van hogere dieptepunten voordat ze echt van de grond komen.

 

Velen geloven dat virtual en augmented reality een belangrijk gebied zijn geworden buiten cryptocurrencies en dat de metaverse de toekomst is. Voorbeelden hiervan zijn de verandering van Facebook naar Meta, en Mark Zuckerburg is een groot voorstander van de metaverse en de veranderingen in ons leven, zoals de virtuele vergaderingen en games die we tegenwoordig zien.

 

Virtuele werelden zullen ons leven zeker de komende jaren niet bepalen, maar naarmate de technologie betaalbaarder en diverser wordt, zullen we waarschijnlijk meer mainstream-acceptatie zien. De tijd zal leren of de metaverse aan populariteit blijft winnen in de westerse wereld en daarbuiten.

Tot slot

Games zoals Sandbox demonstreren een combinatie van baanbrekende technologieën die naadloos samenwerken, waardoor gebruikers hun virtuele activa volledig kunnen bezitten en ze zowel in virtual als reality kunnen gebruiken, en sommigen maken er zelfs gebruik van.

Sandbox is een marktleider op het gebied van crypto- en Metaverse-games en zal toonaangevend blijven op onbekend terrein. Succesvolle games komen echter van een loyale spelersbasis en staan ​​constant op de radar van ontwikkelaars, iets wat Sandbox nog moet bewijzen. Probeer het zelf, of wees een speculatieve belegger die de sandbox-economie helpt.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now