Skip to content Skip to footer

Basketbalster LeBron James geeft les in de roblox metaverse

Nike regelt LeBron James om basketballes te geven bij NIKELAND in Roblox. The King zal spelers coachen en hen de basis van basketbal leren door middel van een reeks nieuwe minigames. Daarnaast zal de Nikeland Showroom ook het eerste platform zijn dat een duo van virtuele stijlen van zijn kenmerkende Nike LeBron 19 schoenen lanceert.
 
roblox-lebron-james-games

Los Angeles Lakers superster LeBron James

Technologie blijft de manier waarop we leven elke dag opnieuw vormgeven en één component van dit rijk dat de conversatie blijft aanzwengelen is de metaverse. In een poging om relevant te blijven voor dit deel van de cultuur, hebben sportmerken geen tijd verspild om deel te nemen, een daarvan is Nike, dat afgelopen najaar haar gloednieuwe NIKELAND 3D-ruimte op Roblox aankondigde. Om dit initiatief verder uit te bouwen, heeft de Swoosh de Los Angeles Lakers superster LeBron James gevraagd om NIKELAND te bezoeken en bij te dragen aan de basketbal-gerichte functies.

Lebron james Metaverse schoenen

The King zal spelers coachen en hen de basisprincipes van het basketbal bijbrengen via een reeks nieuwe minigames, die ontworpen zijn om gebruikers aan te moedigen actief te worden in hun eigen fysieke wereld.

lebron-james-schoenen-metaverse

Daarnaast zal de NIKELAND Showroom ook het eerste platform zijn voor de lancering van een duo virtuele stijlen van zijn kenmerkende Nike LeBron 19. De eerste op de lijst is de LeBron 19 “Chosen 1”, die is gemaakt met tear-away bovendeel dat een muurschildering van speciale graphics verbergt met betrekking tot de reis van de viervoudig kampioen van Akron, Ohio naar LA. De tweede iteratie is de “Bron Bites” colorway die is versierd met al James’ favoriete snacks die zijn All-Star kaliber spel voeden.

LeBron James basketbal mini games

LeBron James en de nieuwe basketbal mini games zijn beschikbaar om te spelen via NIKELAND op Roblox tot 21 februari. De Nike LeBron 19 “The Chosen 1” wordt exclusief gelanceerd in Noord-Amerika via Nike SNKRS en bij geselecteerde retailers, terwijl de “Bron Bites” make-up deze zomer wereldwijd wordt gelanceerd via Nike SNKRS en bij geselecteerde retailers.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now