Skip to content Skip to footer

Wat is Otherside: Alles wat je moet weten over de Bored Ape Metaverse

Otherside Metaverse-demo begint met 4.500 deelnemers: hoogtepunten

Nu de Otherdeed NFT-inkomsten van het project de grens van $ 1 miljard overscheden hebben, is de langverwachte trip van Otherside Metaverse begonnen met 4.500 gebruikers.

Ongeveer 4.500 mensen woonden de technische demo van de “eerste reis” bij voor het Otherside Metaverse-project dat is gekoppeld aan de Boring Ape Yacht Club (BAYC) van Yuga Labs.

De langverwachte eerste tour vond plaats op zaterdag en staat open voor Otherdeed non-fungible token (NFT) landeigenaren genaamd Voyagers, die allemaal tokenized land hebben gekocht in de Otherside virtuele wereld. Het bleek een enorm succes te zijn, waarbij veel leden van de gemeenschap hun enthousiasme voor het evenement op Twitter uitten.

eerste reis

4.500 Voyagers gaan eerst een lege virtuele hal binnen als Voyager-avatars en volgen vervolgens een gigantische verveelde aap door een kleurrijk portaal naar een andere metaverse. Zodra ze een plaats hebben bereikt die het Bio Swamp wordt genoemd, worden de Voyagers naar een centraal gelegen stadion gebracht, waar ze de dynamiek van de avatar kunnen testen, zoals dansen, rennen, springen en emoji.

Van daaruit konden ze verschillende andere geselecteerde gebieden verkennen en communiceren met de omgeving, de thuisbasis van gigantische wezens die Voyagers zouden aanvallen als ze te dichtbij kwamen.

Otherside metaverse

Tijdens een vroege bètafase van het project, dat verschillende ‘reizen’ omvatte, zei Yuga Labs dat alleen Otherdeed-eigenaren en externe ontwikkelaars toegang zouden hebben tot Otherside. Het team merkt op dat deze Voyagers belangrijke feedback kunnen geven over belangrijke aspecten van de platform- en softwareontwikkelingskits en in-game build-tools.

Lite paper

Kort nadat de eerste reis live ging, bracht Yuga Labs een lite paper uit waarin de principes achter Otherside worden geschetst en hoe het project verder zal gaan. Er zullen in eerste instantie drie fases zijn. Tot nu toe is echter alleen het eerste geschetst.

De eerste fase bevat een 11-delige spelmodus met een verhaallijn, gecentreerd rond de “Mysterieuze Obelisk” die in Otherside verschijnt. In de spelmodus kunnen gebruikers ook ontdekken wat er in het spel kan worden ‘geoogst, gekweekt, verhandeld, gekocht en verkocht’.

“Voyagers zullen een grote rol spelen bij het vormgeven van de kernfunctionaliteit van het platform door middel van exclusieve evenementen, playtesting-mogelijkheden en als mede-ontwikkelaars van onze Otherside Development Kit (ODK)”, luidt het verkorte artikel en voegt eraan toe:

“In order to plant the seeds for a successful community, we are starting development on Otherside with Voyagers, who are our first adopters and believers. They are a crucial part of Otherside’s history and are invited to join the Voyager’s Journey.”

In termen van principes zei Yuga Labs dat het platform zal worden ontworpen met een community-first benadering, “echt” eigendom van activa en interoperabiliteit, die zal worden ondersteund door andere NFT’s van projecten. Het team hoopt ook prikkels en ondersteuning op te bouwen, zoals training, ervaring en leiderschap van samenwerkende entiteiten die “gevestigd en gerespecteerd” zijn in de crypto-ruimte.

Otherdeed NFT's

Volgens CryptoSlam hebben Otherdeed NFT’s sinds hun lancering in mei een sterke vraag gezien, waarbij de serie in slechts drie maanden meer dan $ 1 miljard aan omzet genereerde. Dit cijfer maakt Otherdeed het zevende best verkochte NFT-project aller tijden in termen van historische verkopen.

Yuga Labs is ook sterk aanwezig in de top 10, met zijn andere originele projecten BAYC en Mutant Ape Yacht Club (MAYC) de derde en vierde best verkochte NFT-projecten aller tijden met respectievelijk $ 2,3 miljard en $ 2,3 miljard. Elke verkoop is $ 1,6 miljard waard.

Met 200.000 tokenized land op Otherside is de laagste prijs voor NFT’s op OpenSea 2,87 Ether (ETH), wat op het moment van schrijven ongeveer $ 3.900 waard is. Deze prijzen zijn echter meestal voor kleinere en lagere partijen.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now