Skip to content Skip to footer

Bekende zanger Jason Derulo in decentraland metaverse

Decentraland Metaverse Pop Zanger Jason Derulo werkt samen met het metaverse bedrijf TerraZero Technologies Inc. De popster zal ook zijn eigen avatar adopteren en communiceren met fans via Decentraland. De première van het evenement en de Metaverse-muziekvideo zijn op woensdag 29 juni live gegaan.
 

Metaverse Jason Derulo videoclip

TerraZero zal de videoclip van Jason Derulo voor “Slidin” in Decentraland opnieuw maken. Niet alleen dat – fans hebben ook de mogelijkheid om de videobewerkingsomgeving te ontwerpen. Last but not least zal TerraZero een exclusief metaverse poolparty weggeven aan een gelukkige fan in het metaverse herenhuis van de muziekvideo.

De première van het evenement en de videoclip van Metaverse is live gegaan op woensdag 29 juni in Decentraland. Jason Derulo-fans en Metaverse-gebruikers konden deelnemen aan de TerraZero-weggeefactie door de TerraZero-website te bezoeken.

decentraland-jason-derulo

Metaverse Fan Artist Ervaring

Dit concept biedt artiesten een nieuwe manier om met fans om te gaan. The Metaverse heeft de mogelijkheid om echte personages zoals Jason Derulo opnieuw te introduceren. Het belangrijkste is dat fans met hen kunnen communiceren op manieren die in het echte leven onmogelijk zijn.

Dan Reitzik, CEO van TerraZero Technologies, ziet de samenwerking als een voorbeeld van wat een artiest kan zijn als een multi-getalenteerde entertainer: “Jason is getalenteerd en een geweldige artiest om mee samen te werken. Maar als hij toert, kan Jason alleen voor zijn publiek “In Metaverse willen we een wereldwijd publiek naar een artiest als Jason Derulo brengen. Waarom voor 20.000 mensen op een podium spelen als je in Metaverse voor 20.000.000 mensen kunt spelen?”

Dit is niet de eerste rodeo van Jason Derulo in een virtuele wereld. Vorig jaar waagde hij zich in de NFT-wereld door Cryptopunk # 1961 te kopen. Derulo sprak ook over een investering van juni 2021 in Solana.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now