Skip to content Skip to footer

Gordon Ramsey’s programma Hell’s Kitchen in de Sandbox Metaverse

Michelin-ster bekroonde chef-kok en tv-persoonlijkheid Gordon Ramsay heeft zojuist aangekondigd dat Hell’s Kitchen binnenkort live zal zijn in de metaverse Slijp het mes en bereid de pan voor.

Gordon Ramsay sluit zich aan bij de Metaverse Sandbox

Volgens een Medium-bericht zal Gordon Ramsay’s Hell’s Kitchen zich bij de virtuele wereld voegen via een samenwerking met The Sandbox. De deal omvat activa zoals de Gordon Ramsay-avatar en Hell’s Kitchen om de culinaire ervaring van ITV in The Sandbox’s LAND te bieden. De samenwerking zal ook Ramsay zelf omvatten.

De Sandbox brengt zijn iconische wereldgebouw naar de keuken door een spannende samenwerking met ITV Studios, waardoor de allereerste volledig complete culinaire ervaring naar zijn evoluerende virtuele wereld wordt gebracht. Kijkers van de hitshow kunnen hun favoriete scènes online herbeleven.

Met functies en interactieve componenten die Ramsey mede heeft gemaakt, wordt deze verbluffende nieuwe locatie het middelpunt van ITV LAND in The Sandbox. Hierdoor kunnen spelers gerechten maken, recepten verzamelen en deelnemen aan op voedsel gebaseerde uitdagingen binnen hun kookbereik. Door grote stadions te bouwen, kunnen fans fantastische beloningen verdienen bij Hell’s Kitchen en doorgroeien naar de prestigieuze positie van ‘meesterkok’.

Hell’s Kitchen is een Amerikaanse reality-kookwedstrijdshow die in 2005 in première ging op Fox en wordt gepresenteerd door Ramsay. Sindsdien heeft het programma 24 verschillende locaties bezocht.

Elk seizoen strijden de twee chef-kokteams op de show om banen als restaurantchefs. De samenwerking van The Sandbox met Hell’s Kitchen markeert de komst van de eerste platform-exclusieve virtuele wereldervaring met een culinair thema.

Het tv-programma was zo populair dat het in 20 seizoenen zes Primetime Emmy-nominaties ontving. De populariteit van de Amerikaanse show nam verder toe toen deze in februari werd verlengd voor seizoen 21 en 22.

Gordon Ramsay: “Voor mij is niets spannender dan nieuwe wegen in te slaan, of het nu gaat om het creëren van kenmerkende gerechten, nieuwe restaurantconcepten, nieuwe shows of nu virtuele ervaringen in The Sandbox.”

“Ik ben gefascineerd door The Sandbox en zijn aanbod in de virtuele wereld. Ik kan geen beter platform bedenken om mijn Hell’s Kitchen-restaurant en -merk veel energie te geven”, voegde hij eraan toe.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now