Skip to content Skip to footer

De Ultieme Beginners Gids voor Axie Infinity en Marketplace.

Axie Infinity Games is een van de grootste en bekendste Web 3.0-platforms, gebouwd op de blockchain en met behulp van niet-vervangbare tokens (“NFT’s”). Het gebruik van het Axie Infinity-ecosysteem is de laatste tijd enorm in opkomst.

Vanwege de Covid-19-pandemie biedt het platform Filippijnse inwoners in feite een manier om inkomen te verdienen door te verhuizen. Ze verdienen zoveel geld dat de overheid zegt dat de inkomsten van het platform onderworpen zijn aan inkomstenbelasting.

Met bijna 3 miljoen actieve spelers per dag en $ 3,6 miljard verhandeld via de interne NFT-marktplaats (volgens de officiële pagina), is het de moeite waard om Axie Infinity eens te bekijken vanwege de gameplay en het potentiële investeringsrendement.

Axie Infinity Games - Hoofdtermen​

Axie Infinity is een Play-To-Earn-game gebouwd op een gedistribueerd grootboek (ook bekend als blockchain) waar Axie wordt weergegeven als een NFT en wordt opgeslagen op de blockchain. Axies kunnen worden verkocht via een interne peer-to-peer-marktplaats. Axie-games zijn gebouwd op de Ethereum-blockchain en Axies zijn geprijsd in Ethereum’s native cryptocurrency, ETH.

Axie Infinity kan niet worden begrepen zonder enkele belangrijke termen te kennen, dus laten we ze opsplitsen:

Blockchain – Ook bekend als gedistribueerd grootboek. Het belangrijkste kenmerk is decentralisatie. Blockchain ondersteunt veilige, beveiligde en pseudo-anonieme transacties zonder de noodzaak van verificatie door derden van transacties. Vanwege deze eigenschappen kan het worden gebruikt als vervanging voor transactiegegevensopslag in elke branche.

Non-fungible tokens – digitale activa opgeslagen op de blockchain. Het is vergelijkbaar met cryptocurrencies, maar elke munt is uniek in plaats van een handvol identieke exemplaren. Ze kunnen ook niet worden gekopieerd of vernietigd. Dit betekent dat het kan worden gebruikt om het eigendom van elk digitaal activum op de blockchain aan te geven, zoals Axie.

Play to earn – Vaak afgekort als “P2E”, het is een van de vele manieren om geld te verdienen met games. Deze moderne spelmodus betekent dat de tijd van gamers de moeite waard is. Traditioneel nemen gameplatforms gewoon geld van klanten, zonder mogelijkheid tot teruggave.

Cryptocurrencies/Tokens – In tegenstelling tot NFT’s kunnen cryptocurrencies worden ingewisseld voor andere tokens van dezelfde categorie. Eén bitcoin is bijvoorbeeld altijd gelijk aan één bitcoin, en alle bitcoins zijn gelijk, zoals een handvol centen. Axie Infinity noemt hun munt de Axie Infinity Shard ($AXS). Het crypto-governancetoken van $AXS wordt gebruikt om beloningen te verdienen en zelfs te stemmen in het Axie-ecosysteem. Zoals alle tokens, kan de prijs van $ AXS-munten variëren. Naast het $AXS crypto-token, gebruikt het platform ook Smooth Love Potions ($SLP) om NFT’s te laten groeien. De prijzen van $SLP-cryptocurrency kunnen ook variëren.

Staken – Wanneer u tokens inzet, zijn ze vergrendeld en kunnen ze niet worden overgedragen of verhandeld. Je laat ze werken en je wordt ervoor betaald. Een beetje zoals het verdienen van rente op oude bankdeposito’s, maar efficiënter en geïntegreerd in een superieur blockchain-ecosysteem.

Dat is genoeg om je op weg te helpen met Axie Infinity!

Axie Infinity-gameplay​

Om te beginnen moet je Axie Infinity downloaden, een digitale portemonnee opzetten en Axies kopen. Zodra Axie Infinity is ingesteld en gedownload, kun je 3v3-wedstrijden spelen tegen andere Axie-teams. Er zijn twee brede spelmodi: Player vs Player (PVP Arena Mode) en Player vs Environment (PVE Adventure Mode).

Het spel draait om energie-eenheden. Hoe meer Axies je hebt, hoe meer energie je opwekt. Om een ​​gevecht aan te gaan heb je een energie-eenheid nodig. Deze energie is nodig om Arena Mode-beloningen en Adventure Mode XP te verdienen. Je kunt vechten zonder energie, maar je krijgt geen $SLP.

In de strijd heeft elke Axie vier kaarten die speciale vaardigheden vertegenwoordigen. Je kunt vier kaarten tegelijk spelen, maar spelers moeten hun energie verstandig gebruiken (de meeste kaarten kosten één energie). Het doel van het spel is om alle assen van je tegenstander te doden voordat je tegenstander jou doodt.

Er zitten veel tactische elementen in het spel. Het wordt bijvoorbeeld vaak aanbevolen om “tanks” in de frontlinie te hebben vanwege hun sterke defensieve capaciteiten. In Arena-wedstrijden speel je tegen spelers met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je tegenstanders niet te sterk zijn.

Voordelen van Axie Infinity Gaming​

Er zijn veel redenen waarom Axie-Infinity zo populair is, niet alleen financiële beloningen. Elke Axie NFT heeft unieke sterke en zwakke punten vanwege zijn genetica, en je kunt zelfs Axies fokken om nakomelingen te creëren. Er zijn zes assen om uit te kiezen: insecten, beesten, vogels, planten, reptielen en waterdieren.

Elke Axie heeft vier delen die speciale vaardigheden vertegenwoordigen. Houd er bij het kopen van Axies rekening mee dat de krachtigste Axies verschillende onderdelen hebben die samenwerken. Een Axie met vier delen van dezelfde aard zal bijvoorbeeld 15% meer schade aanrichten.

Er zijn ook open toernooien waar je zeldzame schatten kunt krijgen in de Adventure-modus. Je kunt zelfs landbaron worden en je eigen koninkrijk beginnen. Axie Infinity voegt voortdurend nieuwe functies toe aan zijn online wereld, en de beste manier om de gameplay te leren kennen, is door aan de slag te gaan.

axie-origin-championship

Axie Infinity Crypto-markt​

Axie Infinity heeft een eigen interne marktplaats voor de verkoop van Axies, grond en activa. Het Axie-universum heet Lunacia. In november 2021 gaat ook de Katana Axie Marketplace live. Katana Axie is een gedecentraliseerde marktplaats op Ronin waar je eenvoudig Axies kunt ruilen. Als je Axies wilt kopen op een marktplaats zoals Katana Axie, heb je ETH nodig.

Houd er rekening mee dat Axie Infinity geen gratis platform is, hoewel de Katana Axie-marktplaats sommige kosten verlaagt. Uw Axies vereisen een investering vooraf. Om te beginnen, heb je $ 700 tot $ 1.000 nodig. Dat komt omdat je drie assen nodig hebt, die elk tussen $ 200 en $ 350 kosten.

Vergeet ook niet om twee Axie Infinity munten te hebben. Beide Axie Infinity munten hebben verschillende functies. De eerste is de $AXS crypto-token. De tweede is het $SLP-coderingstoken. De prijs van de $AXS-munt, de prijs van de $SLP crypto-token en de Axie Infinity-prijs (de algemene prijs van Axies NFT’s) kunnen in de loop van de tijd veranderen. Deze tokens kunnen worden gebruikt op de Katana Axie Marketplace en andere beurzen.

Extra tools voor Axie Infinity Crypto Game​

Er zijn een paar andere tools tot je beschikking in Lunacia en de bredere Axie Infinity crypto-wereld. Deze hulpmiddelen kunnen zijn:

– Met de Breeding Simulator kunt u de ID’s van twee Axies plakken om te zien hoe het proces zal werken (hoewel het geen resultaten garandeert).

– Freaks-webextensie die het aantal races, HP, snelheid, zuiverheid, wachtende ervaring en verborgen genen van de Axie Infinity-game toont.

– Prijscalculator stelt u in staat om uw Axie-ID in te voeren om te zien wat het werkelijk waard is en wat de Axie-prijs zou moeten zijn. De prijzen van Axie kunnen constant veranderen.

– AxieZone AxieZone is een website gewijd aan Axie. Bezoek AxieZone en gebruik de tools om de leercurve te verminderen.

Eindconclusie: Axie Infinity Crypto Game​

Axie Infinity is boeiend, verslavend en razendsnel. Het is een combinatie van beleggen, gamen en strategie, en het is geen verrassing dat miljoenen mensen verslaafd zijn.

De online community en ondersteuning is enorm en lijkt eerder toe te nemen dan af te nemen.

Axie Infinty heeft veel speciale functies en als je competitief en winstgevend wilt zijn, moet je gefocust en vastberaden zijn – net als in het echte leven.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now