Skip to content Skip to footer

Decentraland Metaverse festival voegt populaire artiesten toe aan line-up

2e jaarlijkse Metaverse Festival georganiseerd door Kraken zal 15 podia bevatten met meer dan 150 artiesten in verschillende muziekgenres; de presentatie van de volgende grens van de metaverse ervaring

decentraland festival

Vandaag heeft ‘s werelds grootste, door gebruikers beheerde en geëxploiteerde Metaverse aangekondigd dat het de selectie van muzikaal talent dat het zal aanbieden aan wereldburgers op het Decentraland Metaverse Festival in 2022 uitbreidt. Het doel van het Decentraland Festival is om de evoluerende manieren waarop muzikanten met hun fans kunnen omgaan in een openbare setting te laten zien, terwijl ze iets nieuws en complementairs aanbieden op IRL-concerten en -festivals. DCLMMVF22, gepresenteerd door digitaal platform Kraken, vindt plaats van 10 tot 13 november. Zonder kaartje of VR-headset is de toegang gratis.

Decentraland Metaverse Festival 2022

Wereldberoemd muziekicoon Björk betreedt voor het eerst de virtuele wereld tijdens DCLMMVF22 en treedt op voor de eeuwigheid. Ze presenteert tijdens het optreden de wereldpremière van haar nieuwste videoclip “Sorrowful Soil”, naast andere verrassingen voor haar fans.

“We zijn vereerd dat Björk Decentraland vertrouwt als het platform voor haar debuut virtuele universum. Als een internationaal icoon van meerdere generaties heeft ze talloze mensen geïnspireerd, en wij zijn geen uitzondering”, zegt Sam Hamilton, creatief directeur van de Decentraland Foundation. “Haar onderzoek naar de relatie tussen natuur, technologie en geluid heeft grote invloed gehad op het Decentraland Metaverse Festival. Ik kan niet wachten tot iedereen het ziet.”

bjork-decentraland

Soundr is trots om aan te kondigen dat het de Anglo-Ethiopische songwriter Izzy Bizu aan hun podium zal toevoegen.

Platinum Award-winnende countryartiest en songwriter BRELAND maakt haar festivaldebuut. Zijn optreden op DCLMMVF22 werd gefilmd voor een uitverkochte Londense garage.

Nugs.net presenteert de Grammy Award-winnende artiest Billy Strings op 12-13 november om 20.00 uur ET in de Met in Philadelphia.

Naast nieuw muzikaal talent dat zich bij het festival voegt, verwelkomt Decentraland een nieuwe metaverse muziekervaring die de democratisering van de muziekindustrie zal leiden.

Decentraland Metaverse Music Festival 2022: Nieuwe ervaringen en evenementen

Om het rauwe potentieel te vieren dat NFT’s artiesten te bieden hebben, zal het digitale activaplatform Kraken zijn kenmerkende lijn van wearables vrijgeven op hun speciale feest, met een oneindige galerij van NFT’s.

kraken decentraland

ickmen Toys brengt exclusieve avatars naar DCLMMVF22. Stickmen Toys is een audiovisueel digitaal verzamelobject van Warner Records en Bose dat je meeneemt op een reis om opnieuw contact te maken met je innerlijke kind.

Een ander evenement dat zeker de massa zal aantrekken, is een recent gelanceerd interactief racespel met Chillpill van web3-entertainmentbedrijf Defen.

Om deelnemers een meeslepende ervaring te bieden, zal de in Berlijn gevestigde software-startup doWow een baanbrekende technologische oplossing presenteren waarmee mixed media en door gebruikers gegenereerde inhoud in realtime kunnen worden uitgezonden naar verschillende locaties binnen de bestemming van Decentraland. De doWow Media Wall nodigt deelnemers uit om deel te nemen aan NFT’s, wearables, artiesten te zien optreden, deel te nemen aan weggeefacties en hun eigen UGC in realtime te streamen.

Doe mee met de volgende aflevering van het Decentraland Metaverse Festival door je vooraf in te schrijven op de officiële evenementenlijst. Volg het evenement op Twitter op #DCLMVMF22 om meer te weten te komen over specifieke ervaringen en onaangekondigde artiesten die ons zullen vergezellen op het festival. Tot ziens bij de voorstelling.

metaverse decentraland festival

Over decentraland

Decentraland, gelanceerd in 2020, is een virtuele sociale wereld die wordt aangedreven door de Ethereum-blockchain en de eerste gedecentraliseerde metaverse. Binnen het Decentraland-platform kunnen gebruikers inhoud en applicaties creëren, ervaren en er geld mee verdienen, evenals socializen en deelnemen aan een verscheidenheid aan door de gemeenschap aangestuurde dagelijkse activiteiten. Decentraland is uniek omdat het eigendom is van, gemaakt is en wordt beheerd door de mensen die het elke dag gebruiken. Via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) kunnen gebruikers voorstellen indienen en zelfs subsidies aanvragen om over te stemmen door de gemeenschap.

Over kraken

Kraken is een van de grootste digitale activaplatforms ter wereld en de leider op het gebied van handelsvolume en liquiditeit in euro’s. Wereldwijd verhandelt het klantenbestand van Kraken meer dan 200+ digitale activa en 8 verschillende fiat-valuta’s.

Leave a comment

Sign Up to Our Newsletter

Ritatis et quasi architecto beat

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Now