X
Decentraland Metaverse festival voegt populaire artiesten toe aan line-up
2e jaarlijkse Metaverse Festival georganiseerd door Kraken zal 15 podia bevatten met meer dan 150 artiesten in verschillende muziekgenres; de presentatie van de volgende grens van de metaverse ervaring Vandaag heeft 's werelds grootste, door gebruikers beheerde en geëxploiteerde Metaverse aangekondigd dat het de selectie van muzikaal talent dat het zal aanbieden aan wereldburgers op het…
Nokia’s toekomstvisie is een wereld waarin de metaverse smartphones vervangt
Tegen 2030 stelt Nokia zich 6G-wereld voor met geavanceerde technologieën. Deze evolutie zal ook meer toegangspunten voor aanvallers creëren. Nokia opende in mei een cybersecurity-lab in Koper, Texas, dat het eerste end-to-end-lab in de VS.
Samenwerking tussen Kun Aguero en de Sandbox Metaverse
Kun Aguero werkt samen met Sandbox. Ze creëren Kuniverse wat een ongelooflijke reeks spelervaringen is met als thema voetbal.

Legendarische DJ Steve aoki krijgt eigen METAVERSE nft’s

De Sandbox heeft een flink aantal grote merken hun zeer meeslepende virtuele werelden zien betreden, en ze vertonen zeker geen tekenen van stoppen. Onder hen is nu de legendarische muzikant Steve Aoki.

Als onderdeel van de komst zullen The Sandbox en Aoki een verzameling van 3.333 unieke Avatar NFT’s meebrengen die vanaf 25 juli zullen worden opgeslagen. Bestaat uit 6 zeldzame items, Gold, Diamond, Hybrid, Rainbow, Android en Human, die gebruikers kunnen minten met 100 SAND (de oorspronkelijke token van het platform). Een Naast deze zeldzame items zal er ook een superzeldzame enkele Aoki-kloon zijn waar spelers op moeten letten. Toegegeven, elke zeldzame avatar geeft je geweldige in-game opscheprechten, maar elke avatar is volledig speelbaar in het komende seizoen 3 van de Sandbox. 

Aoki Avatars wordt uitgebracht in 3 golven: 25 juli 2022 (14.00 uur UTC): Degenen die door Aoki zelf op de witte lijst zijn geplaatst, krijgen binnen 48 uur de mogelijkheid om voor elke portemonnee 2 avatars te hebben. 26 juli 2022 (14:00 UTC): Mensen op de witte lijst van Aoki AND The Sandbox krijgen de mogelijkheid om binnen 24 uur op maximaal 2 avatars per portemonnee te klikken. 27 juli 2022 (14:00 UTC): openbare release. 

Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om tot 4 avatars in elke wallet op te slaan.

Niels: Vrienden noemen mij mister Web3. Altijd op zoek naar innovatie en wil ooit nog een eigen metaverse bouwen. Nu eerst maar even Nederland informeren over alle vette dingen die eraan komen.
Related Post